Bekanta er med Wixton - läs mer om oss

Wixton om oss - e-handel

Våra värdeord är kunskap, trygghet, resultat och kreativitet

Wixton startade sin verksamhet under 2014 och erbjuder sedan dess tjänster inom e-handelsrådgivning, kunskapsförmedling och mediaproduktion.

Lars Svensson, grundare av Wixton

Lars Svensson, grundare av Wixton

Företagets grundare, Lars Svensson, har arbetat med e-handelsfrågor i ungefär 20 års tid. Lars kommer närmast från företaget Askås i Säffle där han arbetade som operativ chef samt storkund- och partneransvarig. Dessförinnan var han marknadschef på Gymgrossisten i tio år, och därmed delaktig i de flesta aspekterna kring företaget – IT, logistik, förhandlingar, marknadsföring och utveckling. I början av 2005 lanserade Gymgrossisten den nya e-handelsplattform som Askås levererar än idag till företagets alla olika marknader.

Under tiden på Askås arbetade Lars tätt tillsammans med några av landets största aktörer inom e-handel. På partnersidan har vi goda relationer med aktörer som Klarna, Dibs, Nets, Billmate, PayPal, Trustly. Lars har även varit projektledare vid integrationer mot till exempel Fyndiq, CDON Marketplace och Nosto, för att, med hjälp av fler kanaler och marknadsplatser, kunna driva ännu mer trafik till sina butiker.

Wixton vilar därmed på gedigen kompetens och erfarenhet inom området. Vi har dessutom ett väl inarbetat nätverk av samarbetspartners
 inom olika relevanta områden.
Vår målgrupp är alla företag som går i tankarna på att ta sin verksamhet ut på nätet, eller som redan idag bedriver handel på nätet i någon form.

Wixtons affärsidé

Vi erbjuder tjänster såsom rådgivning, konsultation och genomförande till andra företag inom området e-handel. Därigenom bidrar Wixton till ett ökat positivt resultat, och till att värdefull e-handelskunskap ackumuleras. Vi tillhandahåller även expertis inom grafiska tjänster, från webbdesign till print.

Wixton tillhandahåller även expertkunskap till chefer och projektledare som behöver organisera sin verksamhet så att de kan leverera inom en given tidsram,
 under kontrollerad arbetsbelastning.

Trygghet

Leverantör och kund ska känna sig trygga i sina avtal och samarbeten – och därför följer Wixton IT&Telekomföretagens riktlinjer gällande avtalsvillkor och sekretess.

Kontakta Wixton här.

– Vad är grejen med solen överallt?

Alla är vi beroende av solen. Genom sitt ljus, sin värme och sin kraft är solen källan för allt liv på jorden, för alla människor, djur och växter. Solen stimulerar kropp och själ. den ger oss kraft, livsglädje, välbefinnande, en vacker färg och hälsa. Gult uppfattas som uttryckande optimism, upplysning, glädje, lycka, intellekt, och energi. När solen skiner mår vi helt enkelt bättre och klarar mer. Vi vill att Wixton ska liknas och förknippas med solen.

This post is also available in: Engelska