Wixton erbjuder rådgivning inom e-handel

E-handel rådgivning

Tillsammans kan vi ta fram en e-handelsplattform som ser efter era kunders behov, under hela köp-processen.

Wixtons grundare Lars Svensson har gedigen erfarenhet av, och stor kunskap om olika systems egenskaper samt funktioner efter sin tid som marknadschef på Gymgrossisten och som operativ chef och storkunds- och partneransvarig hos Askås. Kontakta oss idag för att boka e-handel rådgivning.

En e-handelsplattform som leder er rakt in i framtiden

Med bred kunskap om om många av de mest använda e-handelsplattformarna, exempelvis Magento, Sitoo, Textalk, Askås, WooCommerce, Jetshop, Nordisk E-handel, kan vi garantera rätt rådgivning utefter dina förutsättningar och mål.

Välj en plattform som är lite mer skräddarsydd efter din verksamhet istället för att du ska skräddarsy din verksamhet efter en plattform

Det finns olika system som har en oöverträffad funktionsrikedom redan i sitt grundutförande, och det finns andra system som kräver en mer kundanpassat lösning.

”Har ni en unik idé eller ett specifikt behov som det idag saknas stöd för? Med en omvittnad snabbhet och kompetens så avser vi att skapa en skräddarsydd lösning som passar just er.”

Möjligheterna att förverkliga ert koncept grafiskt och funktionsmässigt är därför obegränsade. Chansen är också stor att vi, utifrån våra tidigare erfarenheter, kan presentera idéer som bidrar till att utveckla er verksamhet.

Lokal förankring i Västsverige, med globalt arbetsområde

Wixton har sin verksamhet i Trollhättan och Vänersborg, vilket innebär att vi har goda möjligheter att besöka närliggande företag med kort varsel – från Göteborg, Stenungsund, Ljungskile, Lysekil och Uddevalla, till Borås, Lidköping, Skara och Skövde. Kontakta oss om du vill boka en rådgivning.

Med uppdrag i bland annat USA, Spanien, Australien är vi vana att arbeta globalt.

E-handel rådgivning i framkant

En stark drivkraft hos Wixton är att hjälpa företag att ligga i framkant, samt att alltid vara steget före konkurrenterna genom smarta lösningar. Det kan handla om tekniska landvinningar, trender och strömningar inom kommunikation, eller försäljning som förverkligar ert e-handelskoncept.

Att bygga kundlojalitet inom e-handel handlar lika mycket om att upprätthålla ett förtroende gentemot sina kunder genom att sköta affärerna på ett snyggt sätt, som att belöna trogna och värdefulla kunder genom rabatter, kampanjer, kundklubbar, med mera.

Att vi idag använder våra mobiltelefoner på helt nya sätt avspeglas givetvis i e-handelns olika lösningar. Genom dessa kan ni dra nytta av den mobila revolutionen inom e-handel.

Sociala medier är numera en betydande marknadskanal där över halva Sveriges befolkning är ansluten. Askås ger er som kund obegränsade möjligheter att utnyttja denna kanal, med allt från ”Gilla”- och ”Dela”-knappar till fullt integrerad e-handel på Facebook.

Integrationer

Wixton har goda erfarenheter när det kommer till funktioner för integration, som till exempel: Visma, Pyramid, Microsoft Navision, Garp/Jeeves, Fortnox, E-conomic och Specter.

This post is also available in: Engelska